setembre 2, 2018

42 expositors confirmats fins a dia d'avui!

La Fira de la Vinyala creix i aquest any ho fa sumant també expositors. A dia d'avui ja tenim un total de 42, entre ells, 11 són restaurants de proximitat que cuinaran les seves millors receptes amb vinyales. No sabràs quin triar!

DEGUSTACIONS

Degustacions de plats elaborats amb vinyales (restaurants)

1.- Confraria de la Vinyala

2.- Bar Jordi

3.- Restaurant Canaletas

4.- Restaurant Catalunya

5.- Restaurant Samuntà

6.- Restaurant Scorpia

7.- Restaurant ca l’Andorrà

8.- Kiosk del Viver del Rec

9.- Castell de Rubió

10.- Racó del Traginer

11.- Cal Taribó

 

Degustacions de vins, caves i cerveses

1.- Celler Figueres

2.- Igualadavins/Celler can Casals

3.- Vins Grau

4.- Cervesa Els Minairons

5.- Caves Bohigas

 

Degustacions d’alimentació artesana

1.- La Tossa (formatges)

2.- Cal Llobet d’Òdena (embotits)

 

EXPOSITORS

Artesans de la vinyala

1.- Galí Rajolers (cargols de ceràmica)

2.- Mª José Rafael (teules decorades amb cargols)

3.- Carolina Usart (cargols brodats)

4.- Antònia Martín (cargols de cuir)

5.- Cristóbal Fernàndez (cargols de filferro)

6.- Montserrat Llopart (ceràmica artística amb cargols)

7.- Analibia Castillo (joieria amb cargols)

8.- Àngela Bernades (cargols decoratius)

9.- Sara Cuadros (quadres i pintures amb imatges de cargols)

10.- Montse Vinyals (samarretes amb cargols dibuixats)

11.- David Pla (taller de cargols de goma eva)

12.- Francisca Martínez (bijuteria amb formes de cargols)

 

Productors d’Òdena

1.- Aflomel, la mel d’Òdena

2.- 4 D’Vins

3.- Productes ecològics Puig d’Aguilera

 

Arts i oficis de la Vinyala

1.- Salvador Cladellas, terrissaire (cargoleres de ceràmica)

2.- Alberto García, ferrer (cargols de forja)

3.- Manel Artigas, globoflèxia (cargols amb globus)

4.- Lyonel, papiroflèxia (cargols amb paper plegat)

5.- Jorge Fabián, bufador de vidre (cargols de vidre)

 

Artesans alimentaris de la vinyala i de l’Anoia

1.- Bosch i Biosca (embotits amb cargols)

2.- La llar dels meus dolços (pastissos amb formes de cargols)

3.- Gemma Sabaté (forn de pa de llenya amb panets amb forma de cargol)

4.- Mel mas Buret (mel de Sant Martí de Tous)

chevron-down