DEGUSTACIONS
Degustacions de plats elaborats amb vinyales (restaurants)
1.- Confraria de la Vinyala
2.- Restaurant Scorpia
3.- Restaurant Canaletes
4.- Restaurant Samuntà
5.- Restaurant ca l’Andorrà
6.- Bar Jordi
7.- Restaurant cal Taribó
8.- Restaurant l’Escorxador
9.- Restaurant El Racó del Traginer
10.- Restaurant Carpi
11.- Restaurant Castell de Rubió
12.- Rostisseria les Comes
13.- “Xiringuito” de la Mar
Degustacions de vins, caves i cerveses
1.- Celler Grau i Grau
2.- Igualavins
3.- Celler Figueres
4.- Caves Bohigas
5.- Cervesa artesana Els Minairons
Degustacions d’alimentació artesana
1.- Làctics la Tossa: formatges artesans
Artesans de la vinyala
1.- Montserrat Vinyals: samarretes pintades amb motius de cargols
2.- Carolina Usart: cargols brodats
3.- Antònia Martín: cargols de cuir
4.- Mª Mercè Lluch: esmalts al foc del cargols
5.- Isabel Grados: bosses de ma amb cargols
6.- Càndida Escoda: tèxtil amb cargols
7.- Cristina Calvo: tallers infantils amb cargols de fang
8.- Carme Masjoan: didals de col·lecció amb cargols i imants amb cargols
9.- Anna Ribó: imans de cargols
10.- Lourdes Oliveras: pins de cargols
Productors d’Òdena
1.- Carnisseria cal Llobet
2.- Josep Mª García- Aflomel
3.- Marc Farré: llenya a m3
4.- Associació de Petits Viticultors de la Conca d’Òdena
Arts i oficis de la Vinyala
1.- Alberto García: cargols de ferro forjat
2.- Salvador Cladelles: cargoleres de ceràmica
3.- Galí Rajolers: cargols de fang
4.- Mª José Rafael: teules decorades amb cargols
5.- Cristòbal Fernàndez: cargols de filferro
6.- Sara Quer: pinta cares amb cargols
7.- Jaume Bernabeu: cargols en pedra
8.- Manel Artigas: globoflèxia de cargols
Artesans alimentaris de la vinyala
1.- Cargols J. Vila: cargols vius
2.- Gemma Sabaté: pans ecològics i naturals amb formes de cargol
3.- Eco-setrill: vi de la vinyala
4.- Trini Almedros: receptes de cargols amb Termomix
5.- Bosch i Casals: botifarra de cargols
Entitats i associacions
1.- Associació Kimo-Kap
2.- Associació Candela
3.- Associació Gats Montbui
4.- Associació 7 Vides