- Degustació gastronòmica de plats cuinats amb vinyales per restaurants d'Òdena i de l'Anoia. La degustació de plats es realitzarà a la Plaça Major a partir de les 10 del matí, comprant directament les tapes i els vins als expositors. Hi haurà diferents degustacions de plats elaborats amb vinyales, embotits, formatges, vi, cervesa i cava (hi haurà copa de vidre commemorativa) i l'adquisició de carmanyoles.
DEGUSTACIONS DE PLATS ELABORATS AMB VINYALES (Restauradors)
Confraria de la Vinyala
Restaurant Scorpia
Restaurant Canaletes
Restaurant Samuntà
Ca l'Andorrà
Bar Jordi
Cal Taribó
Restaurant L'Escorxador
El Racó del Traginer
Restaurant Carpi
Restaurant Castell de Rubió
Si a algun visitant de la Fira no li agraden les vinyales, hem previst algunes parades de productors de l’Anoia d’embotit i formatge.
Apart dels restaurants que es relacionen i que oferiran les seves especialitats, es cuinaran 4 grans paelles, que es podran degustar mitjançant "Vinyalons", la moneda de la fira.
Les paelles de diferents receptes amb vinyales aniran a càrrec de:
- En Josep Manel Vivancos Sènior
- El cargol graciós del barri de Gràcia de Barcelona
- La Confraria de La Vinyala