BAR FÈNIX

Menú 

1r Cargols vinyala a la llauna

2n Cargols vinyala al pebre negre

3r Cargols vinyala a l’estil Àsia

Postres a escollir

Crema catalana

Pastís casolà de formatge

Fruita del dia

Flam casolà

Sorbet de llimona

Inclòs beguda, pa i postres

Vi de Rioja (1 ampolla per a 2 comensals)

Preu: 30€ iva inclòs

Reserva: Tel. 938066170


CAL TARIBÓ

Menú 

Primers plats

Gaspatxo andalús amb vinagre de Xerès

Ous trencats amb pernil

Pernil amb dues textures de tomàquet

Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica

Paella marinera del senyoret (mínim 2 persones)

Segons plats

Peus de porc a la Riojana

Carpaccio de vedella amb parmesà

Cargols Vinyala fregits a l’estil de la Sra. Montse

Botifarra de Cal Llobet a la brasa amb guarnició

Llenguado a la brasa amb amanida

Bacallà a la llauna

Secret ibèric a la bras

Postres

Crema catalana o natilla amb canyella

Flam de la casa

Crocant de Cal Taribó

Profiteroles de nata amb xocolata

Sorbet de llimona o mojito

Arròs amb llet casolà

Iogurt amb confitura

Mel i mató

Pa, vi, gasosa o aigua

Preu: 12,25€ iva inclòs

Reserva: Tel. 938033752


RESTAURANT L’ESCORXADOR

Menú

Primer plats

Canelons de rostit amb beixamel tradicional.

Amanida de tardor.

Canelons de bolets de temporada.

Segons plats

Peus de porc a la brasa.

Cargols Vinyala amb vedella femella, butifarra i cansalada 

Entrecot a la brasa.

Postres

Mel i mató amb figues 

Couland de xocolata 

Fruita de temporada

Preu: 14.50€ iva inclòs diari  i 16.90€ Dissabte

Reserva: Tel. 938042132


CANALETAS

Menú

PRIMER PLAT (a escollir) 

Sopa de Ceba Gratinada

Amanida de Formatge de Cabra amb Fruits Secs i Vinagreta de Mel

Graellada de Verdures amb Salsa Romesco 

Espinacs a la Crema

Pinya amb Pernil

Fideuà amb Sèpia, Gambes i Gambes 

Rovellons a la Brasa amb All i Julivert

Carpaccio de Tomàquet amb Mozzarela i Oli de Pesto

SEGON PLAT (a escollir)

Calamarsons amb Suc

Filets de Salmó a la Planxa amb All i Julivert 

Gambes a la Planxa amb Navalles

Filet de Porc a la Brasa amb Rovellons 

Costelletes de Cabrit a la Milanesa

Cargols vinyala “ Canaletes “ ( suplement 2,00 € ) 

Entrecot a la Brasa (suplement 3,50 € )

POSTRE (a escollir)

Crema Catalana Flam de la casa amb Nata

Fruita del Temps ( Pinya, Meló, Síndria, Taronja. Peres) 

Pastis de formatge amb Fruits Vermells

Iogurt Natural amb Fruits Vermells 

Peres al Vi

Pomes al Forn

Pa, aigua, refresc o 1 copa de vi 

Preu : 18,00 € iva inclòs

Reserva: Tel. 938 03 27 50


RACÓ DEL TRAGINER

Menú

Primers.  A escollir entre:

Varietat d’amanides, pasta verdures

Vinyales a l’estil Traginer guisats amb cansalad i botifarra

Segons A escollir entre:

Peix, carn guisada i dues carns a la brasa

Postres de la casa 

Vi i aigua

Preu: 23€ iva inclòs

Reserva: Tel. 938050163


RESTAURANT SAMUNTÀ

Gran menú degustació CARGOLADA

Les mil i una maneres de menjar Vinyales 

amb vins i caves d’Òdena, 

postres, cafès i ratafia de casa  

Preu: 45€ iva inclòs

Reserva: Tel. 633 01 58 58


CA L'ANDORRÀ

Menú

1r plat

Amanides, escalivada, esqueixada, embotit

Patata mascarda, calamars...

2n plat

Cargols amb suquet

Carro de postres

Vi, aigua, refrescos i cava

Café

Preu: 25€ iva inclòs

Reserva: Tel. 938 35 60 21 / 616 16 94 26